Unit daya RV

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

PRODUKSITRODUKSI

Unit tenaga iki kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup, tank, dll. Fitur perfor-mance stabil lan struktur kompak, lan bisa digunakake ing otomotif, mesin kebon, alat mesin, peralatan logistik lsp.

download

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Kapindahan

Tekanan Sistem

Kapasitas Tank

ADPUS-E0.5S1T101 / 1 12VDC

0,8KW

3500RPM

0,5 ml / r

17.5MPa

1.4L
ADPUS-E0.63S2T101 / 1 24VDC 0,63ml / r

Komentar:

1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo insinyur penjualan kanggo pamindahan, kapasitas motor utawa tank tank sing beda.

CATETAN KHUSUS

1. Unit daya iki minangka siklus tugas S3, yaiku, operasi sing ora terus, 30 detik lan 270 detik mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Bahan bakar minyak hidrolik kudu 15 ~ 68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.
4. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan. 5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita