UNIT POWER TRUCK RALLET

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Terdiri saka pompa gir tekanan tinggi, motor DC swara sing kurang, manifold multi-fungsi, katup, tank, dll. Unit tenaga iki bisa digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat minifork. Gerakan ngedhunake dikontrol dening vale solenoid kanthi kecepatan sing dikontrol dening katup imbangan.

DIMENSI OUTLINE :

download_02

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_01

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

L (mm)

ADPU5-E0.5W1T2 / VUSAP1

12VDC

0,8KW

3500RPM

0,5 ml / r

16MPa

1L

12VDC

307

ADPU5-E0.63W1T2 / VUSAP1

0,63ml / r

ADPU5-E0.5Y2T2 / VUSBP1

24VDC

0,5 ml / r

1,5L

24VDC

337

ADPU5-E0.63Y2T2 / VUSBP1

0,63ml / r

ADPU5-E0.75W2T2 / VUSIP2

0,75ml / r

1L

307

Komentar:1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda.
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

 

CATETAN KHUSUS

1. lan unit daya bola-bali lan S3 tugas bola-bali, yaiku, sing mung bisa menit sajrone kerja lan 9 menit kanthi intermiten. kekuwatan
2. Unit resik. kabeh bagean hidrolik sing prihatin sadurunge dipasang uga
3. Vositas ngresiki minyak bebas hidrolik saka shur impuritiebe s.N46 15-68 cst, mustis minyak ulic hydrawhich
4. Iki disaranake. unit daya kudu dipasang kanthi vertikal.
unit. 6.0il 5. Priksa ngganti lenga tingkat sing dibutuhake sawise tangki sawise wiwitan operasi 100 lintang kaping pisanan ing jam, tenaga


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk