UNIT POWER FOR DOCK LEVELER 02

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

PRODUKSITRODUKSI

Paket tenaga hidrolik iki nggabungake pompa gir, motor AC, macem-macem macem-macem, katup kartrid, tank uga aksesoris hidrolik. Iki kalebu kontrol sing efisien lan andal kanggo gerakan munggah lan mudhun saka ramp lan lambe leveler dock. Katup relief kaping 2 njamin platform utama bakal ngambang nalika leveler dermaga digunakake kanggo mbukak lan mbongkar barang, mula nglindhungi level level dock kanthi efektif.

download

SPESIFIKASI MODEL

Model Motor Voit Tenaga Motor Kacepetan Dirating Kapindahan Tekanan Sistem Kapasitas Tank Solenoid Valve Voit L (mm)
ADPU5-E2.1 B4E82 / LBABT1 380VAC 0,75KW 1450 RPM 2.1ml / r 16MPa   24VDC 557
ADPU5-E2.7B4E82 / LBABT1 2,7ml / r 14MPa 6L

Komentar:

1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo insinyur penjualan kanggo pamindahan, kapasitas motor utawa tank tank sing beda.
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

CATETAN KHUSUS

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake intermiten lan bola-bali lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Bahan bakar minyak hidrolik kudu 15 ~ 68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. N46 hidrolik
4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi wiwitan saka unit tenaga.
5. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita