Apa sing diarani unit tenaga hidrolik?

Unit tenaga hidrolik (HPU) digunakake minangka piranti pasokan minyak, sing disambungake karo sawetara silinder hidrolik liwat sistem pipa eksternal kanggo ngontrol tumindak pirang-pirang katup.

Tangki bahan bakar, pompa bahan bakar, lan piranti energi kipas mbentuk sistem sumber minyak listrik tertutup independen. Stasiun minyak bisa dilengkapi sistem kontrol PLC, sing ngontrol kabeh fungsi hidrolik internal lan ngasilake sinyal lan ngontrol tangki minyak, pompa minyak, lan piranti energi kipas kanggo mbentuk sistem sumber minyak minyak tertutup independen. Stasiun minyak bisa dilengkapi sistem kontrol PLC, sing ngontrol kabeh fungsi hidrolik internal lan ngasilake sinyal lan kontrol.

Ing kondhisi normal, pompa minyak nyedhiyakake minyak menyang sistem, kanthi otomatis njaga tekanan sistem, lan nyadari fungsi nyekel katup ing sembarang posisi liwat pamblokiran katup kontrol: ing negara sing digunakake, aktuator hidrolik yaiku kontrol karo katup solenoid lan sinyal prentah sistem Actuate katup solenoid kanggo ngontrol tekanan minyak lan pelepasan energi akumulator, lan banjur ngontrol katup slide silinder minyak, drive katup liwat mekanisme transmisi mekanik, lan tindakake nutup cepet, mbukak lan nutup normal lan kontrol tes.

Silinder tekanan tinggi bisa dipasang ing batang katup utawa langsung digunakake minangka aktuator. Minyak hidrolik surplus bali menyang stasiun minyak hidrolik, saengga sistem pipa nggunakake siji pipa inlet minyak-siji pipa minyak bali kanggo ngontrol sawetara katup sing disambungake kanthi sejajar. Stasiun hidrolik kanthi teknologi drive khusus iki digunakake kanggo ngontrol tumindak katup uap utama lan aktuator sistem bypass turbin uap.

Unit daya dioptimalake kanggo macem-macem kahanan aplikasi, kayata, bisa digunakake ing truk sing mlaku ing lingkungan sing angel, utawa digunakake kanggo kahanan penanganan tugas jangka panjang, lan kesempatan liyane sing mbutuhake produk-produk berkualitas tinggi.

Asil kasebut minangka platform sing beda-beda banget, nggunakake komponen standar, sing bisa ngatasi kondisi aplikasi sing dibutuhake ing pasar. Persediaan komponen hidrolik pelanggan dikurangi sithik, lan beban kerja desain non-standar suda banget. .

Iki uga nyuda beban kerja desain non-standar. Contone, unit daya HE dibangun ing platform sing beda-beda. Ukuran motor sing diidini kalebu 80 nganti 132mm (0,3 ~ 4,5kw), lan pamindahan pompa antara 0,24 nganti 5.7cc. -Satu daya bisa ngontrol 4 silinder hidrolik. Komponen inti sistem yaiku adaptor. Ana rong spesifikasi sing beda. Nduweni macem-macem bentuk lan cara instalasi.


Wektu kiriman: Nov-17-2020