Apa sing kedadeyan yen oli hidrolik saka unit tenaga hidrolik dipilih kanthi ora bener

Kita kabeh ngerti manawa unit tenaga hidrolik padha karo awak manungsa, lan minyak hidrolik khusus kanggo sistem hidrolik unit tenaga hidraulik padha karo getih manungsa. Yen ana masalah getih, bakal akeh kahanan. Dina iki Unit Tenaga Huai'an bakal ngandhani apa sing kedadeyan yen minyak hidrolik saka unit tenaga hidrolik ora dipilih kanthi bener?
Kaya dene getih manungsa, yen getih kasebut duwe masalah, awak manungsa bakal gagal, lan minyak hidrolik unit tenaga hidrolik bakal nyebabake macem-macem kegagalan ing sistem kontrol hidrolik produk unit tenaga hidrolik. Ayo priksa kasus ing ngisor iki luwih dhisik!

Viskositas minyak hidrolik saka unit tenaga hidrolik ora ana ing kisaran sing pas. Contone, sistem hidrolik kudu digunakake kanthi kondhisi 20-70 derajat Celcius. Nanging, yen minyak hidrolik VG46 kanthi indeks viskositas 100 dipilih saiki, minyak kasebut ana ing Viskositas kinematik ing 20 derajat Celcius yaiku 1 34,6 cST.

Yen sistem hidrolik unit tenaga hidrolik nggunakake akumulator kontak langsung cairan gas, banyu lan glikol ora bisa digunakake.

Dibandhingake karo minyak mineral, minyak tahan panas sintetis duwe kerapatan sing luwih dhuwur. Minyak tahan banyu sing ngemot banyu ora mung duwe kapadhetan sing luwih dhuwur nanging uga duwe uap sing luwih dhuwur, sing bakal ngasilake resistensi minyak sing luwih gedhe, mula supaya pompa sing nyebabake kavitasi lan geter, sampeyan kudu ngindhari panggunaan minyak kasebut.

Kanggo peralatan hidrolik cilik sing digunakake ing kahanan pangowahan suhu sing gedhe, yen kisaran perubahan viskositas 3 kali, bocor uga bakal diganti kaping 3, sing bakal menehi pengaruh luwih gedhe ing sistem hidrolik aliran cilik.

Mula, pabrikan unit tenaga listrik ngelingake kabeh wong manawa milih minyak hidrolik kanthi ati-ati kanggo milih miturut kondisi kerja sing nyata kanggo nyegah kabeh jinis kerusakan sistem hidrolik.


Wektu kiriman: Nov-17-2020