Penyebab geter lan swara sistem hidrolik lan langkah ngilangi

Ana akeh sumber geter lan swara ing sistem hidrolik, kalebu sistem mekanik, pompa hidrolik, katup hidraulik lan pipa. Geter lan gangguan sistem mekanik Geter lan gangguan sistem mekanik utamane disebabake sistem transmisi mekanik sing ngompa pompa hidrolik, utamane ing aspek ing ngisor iki.

1. Ketidakseimbangan awak sing muter ing aplikasi praktis, umume motor nyopir pompa hidrolik liwat kopling. Pancen angel banget nggawe awak sing muter iki saldo dinamis kanthi lengkap. Yen kekuwatan sing ora seimbang banget, bakal muter Nalika ngasilake geter lentur gedhe saka poros puteran lan ngasilake swara.

2. Instalasi sing ora bener Sistem hidrolik asring nyebabake geter lan swara amarga ana masalah instalasi. Kayata dhukungan pipa sistem lan cacat pondasi, utawa pompa hidrolik lan poros motor ora konsentrik, lan kopling bebas, iki bakal nyebabake geter lan swara luwih gedhe.

3. Nalika pompa hidrolik bisa digunakake, yen resistansi pipa sedhot minyak hidrolik gedhe banget, saiki, minyak hidrolik kasep kanggo ngisi rongga sedhot minyak, nyebabake vakum parsial ing nyedhot minyak growong lan mbentuk tekanan negatif. Yen tekanan iki mung tekan udhara minyak Nalika tekanan dipisahake, hawa sing asale larut ing lenga bakal diendheg kanthi jumlah akeh, dadi gelembung udara sing bebas. Nalika pompa muter, minyak iki kanthi gelembung udara ditransfer menyang area tekanan tinggi, lan gelembung udara disebabake tekanan dhuwur. Nyusut, pecah lan ilang, nggawe kejutan tekanan frekuensi tinggi lokal sing dhuwur

Cara khusus yaiku:

1. Gabungan pipa nyedhot pompa kudu ditutup kanthi ketat kanggo nyegah asupan udara;

2. Rancang tangki bahan bakar kanthi wajar. Nyegah kavitasi ing katup hidraulik Kavitasi katup hidraulik biasane ditindakake kanggo nyilikake resistensi nyedhot pompa. Langkah-langkah sing umum digunakake kalebu panggunaan pipa sedhot diameter sing luwih gedhe, filter nyedhot kapasitas gedhe, lan ing wektu sing padha kanggo nyegah penyaring filter minyak; dhuwure nyedhot pompa kudu paling cilik.

3. Nyegah generasi turbulensi lan muter ing pipa. Nalika ngrancang pipa sistem hidrolik, bagean pipa kudu nyoba nyingkiri ekspansi utawa kontraksi kanthi tiba-tiba; yen digunakake pipa sing ditekuk, radius lengkungane kudu luwih saka kaping lima diameter diameter pipa. Langkah-langkah kasebut, loro-lorone bisa kanthi efektif nyegah generasi kerusuhan lan swirl ing pipa.

Komponen unit tenaga utamane digunakake kanggo nyedhiyakake energi kanggo aktuator, utamane pompa hidrolik. Sawise cairan output ngliwati alat kontrol lan pangaturan tartamtu (macem-macem katup hidrolik) menyang aktuator, aktuator bisa ngrampungake tumindak tartamtu, kayata silinder hidrolik. Rotasi motor teleskopik utawa hidrolik!


Wektu kiriman: Nov-17-2020