ANGKAT UNIT DAYA KABEL 02

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Unit tenaga iki dirancang khusus kanggo meja angkat cilik lan medium, sing kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor AC, manifold multifungsi, stek katup, lsp. Gerakan ngedhunake diaktifake dening katup solenoid kanthi kacepetan sing dikontrol dening katup imbangan

DIMENSI OUTLINE :

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_02

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

L (mm)

ADPU5-F1.6B3G2 / LCAAD1

220VAC

1,5KW

2850RPM

1,6ml / r

20MPa

6L

12VDC

629

ADPU5-E2.1B3G2 / LCABD1

 

 

 

2.1ml / r

16MPa

6L

24VDC

729

ADPU5-D2.5C3G2 / LCACD1

 

 

 

2,5ml / r

12MPa

8L

24VAC

699

ADPU5-F2.1C4H2 / LCADD1

380VAC

2.2KW

 

2.1ml / r

20MPa

8L

110VAC

699

ADPU5-E2.5D4H2 / LCAED1

 

 

 

2,5ml / r

16MPa

10L

220VAC

769

ADPU5-E2.7E4H2 / LCAED1

 

 

 

2,7ml / r

15MPa

12L

220VAC

869

Komentar:
1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda.
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.
Motor 3.60HZ kanthi CSA utawa UL katalog kasedhiya miturut panyuwunan

1. Unit tenaga minangka tugas 3 S, sing mung bisa dienggo intermiten, yaiku. 1 menit lan 9 menit.
2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Viskositas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Minyak hidrolik N46 dianjurake.
4. Ganti minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan
5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita