ANGKAT UNDUH DAYA KABEL 01

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Unit tenaga iki dirancang khusus kanggo meja angkat ukuran gedhe, sing kalebu pompa gir tekanan dhuwur, motor AC, manifold multifungsi, katup, tank, dll. Gerakan sing luwih kuat diaktifake dening katup solenoid kanthi kacepetan sing dikendhaleni katup throttle sing bisa dipasang

DIMENSI LUAR BIASA

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_02

SPESIFIKASI MODEL

Model  Motor Voit  Tenaga Motor   Displacemea Tekanan Sistem Kapasitas Taak Solenoid Valve Voit L (mm)
Kacepetan Dirating
ADPU5-F2.5E3H2 / LCCAG1 220VAC 2.2KW 2850RPM 2,5ml / r 18MPa 12L 12VDC 677
ADPU5-E3.2F3H2JLCCBG1 3.2ml / r 14MPa 14L 24VDC 727
ADPU5-D3.7G3H2 / LCCCG1 3,7ml / r 12MPa 16L 24VAC 777
ADPU5-E3.7G412 / LCCDG1 380VAC 3KW 3,7ml / r 16MPa 16L 110VAC 777
ADPU5-E4.2H412 / LCCEG1 4,2ml / r 15MPa 20L 220VAC 877
ADPU5-D5J412 / LCCEG1 5ml / r 12MPa 25L 220VAC 1002
Komentar:
1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda.
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake intermiten lan bola-bali lan bola-bali, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Vositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Minyak hidrolik4646 disaranake.
4. Unit daya iki kudu dipasang vertikal.
5. Priksa level minyak ing tank sawise lintang pisanan saka unit tenaga.
6. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita