UNIT DAYA ANGKAT FORK 05

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Dilengkapi karo pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup lan tank, dll., Unit tenaga iki minangka sistem hidrolik gravitasi mudhun gravitasi. Miwiti motor kanggo ngunggahake mesin lan gerakan nyuda diaktifake dening katup solenoid kanthi kacepetan nyuda sing dikontrol dening katup kontrol aliran kompensasi tekanan.

DIMENSI OUTLINE :

212-(1)_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

212-(1)_02

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

ADPU5-F2.5B2B2 / WUDBT1

24VDC

3KW

2500RPM

2,5ml / r

20MPa

6L

24VDC

ADPU5-F2.7B2B2 / WUDBT1

 

 

 

2,7ml / r

 

 

 

ADPU5-F3.2B2A2 / WUDBT1

 

 

 

3.2ml / r

 

 

 

Komentar:

1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

CATETAN KHUSUS

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Visitas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. N46 hidrolik.
4. dianjurake lenga. 4. Priksa level minyak ing tank sawise operasi unit listrik.
5.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita