UNIT DAYA ANGKAT FORK 04

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Dilengkapi karo pompa gir tekanan tinggi, motor DC, macem-macem fungsi, katup lan tank, dll. Unit daya iki nampilake tumindak mudhun gravitasi. Miwiti motor kanggo ngangkat mesin lan gerakan mudun diaktifake dening katup solenoid kanthi kacepetan nyuda sing dikontrol dening katup kontrol aliran kompensasi tekanan. Produk kasebut digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat garpu, meja angkat mini, lsp.

DIMENSI OUTLINE :

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_02

SPESIFIKASI MODEL

 

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

ADPU5-F1.2B1W2 / WUAAD9

12VDC

1,5KW

2500RPM

1.2ml / r

20MPa

6L

12VDC

ADPU5-F1.6B1W2 / WUAAD9

 

 

 

1,6ml / r

 

 

 

ADPU5-F2.7B2A2 / WUABD9

24VDC

2.2KW

 

2,7ml / r

 

 

24VDC

ADPU5-F2.5B2A2 / WUABD9

 

 

 

2,5ml / r

 

 

 

Komentar:1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

CATETAN KHUSUS :

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik dipateni.
2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Viskositas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.
4.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.
5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita