UNIT DAYA ANGKAT FORK 03

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Yaiku pompa gir tekanan dhuwur, motor DC, manifold multi-fungsi, katup lan tank. unit tenaga iki wis akeh digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat garpu, meja angkat lan angkat gunting. Gerakan mudhun dikendhaleni katup solenoid kanthi kacepetan ngisor sing dikendhaleni katup throttle sing bisa disetel. Katup pelepas jarum digunakake kanggo nyuda gerakan yen kegagalan listrik

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_02

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

L (mm)

ADPU5-F1.2A1W2 / WUAAD9

12VDC

1,5KW

2500RPM

1.2ml / r

20MPa

3.5L

12VDC

411

ADPU5-F1.6B1W2 / WUAAD9

 

 

 

1,6ml / r

 

5L

 

464

ADPU5-F2.1B1W2 / WUAAD9

 

 

 

2,1 ml / r

 

5L

 

461

ADPU5-F2.1B2A2 / WUABD9

24VDC

2.2KW

 

2,1 ml / r

 

6L

24VDC

511

ADPU5-F2.5C2A2 / WUABD9

 

 

 

2,5ml / r

 

8L

 

581

ADPU5-F2.7C2A2 / WUABD9

 

 

 

2,7ml / r

 

8L

 

581

Komentar:
1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

CATETAN KHUSUS

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Visitas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.
4.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.
5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita