UNIT DAYA ANGKAT FORK 02

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pitepangan produk

Unit tenaga iki dirancang khusus kanggo angkat garpu. Kalebu pompa gir tekanan dhuwur, motor DC, macem-macem fungsi, vavles, tank, dll. Gerakan munggah lan mudhun dikontrol dening tingkat katup manna I sing diluncurake, sing dilengkapi saklar listrik kanggo wiwitan motor. Kacepetan nyuda kanthi otomatis disetel dening katup kontrol aliran kompensasi tekanan.

DIMENSI LUAR BIASA

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT HYDRAULIC

download_02

SPESIFIKASI MODEL

Model Motor Voit Tenaga Motor Kacepetan Dirating Displacemea Tekanan Sistem Kapasitas Taak Solenoid Valve Voit L (mm)
ADPU5-F1.2A1W2 / WUAAD9 12VDC 1,5KW 2500RPM 1.2ml / r 20MPa 3.5L 12VDC 409
ADPU5-F1.6B1W2 / WUAAD9 1,6ml / r 5L 459
ADPU5-F2.1B1W2 / WUAAD9 2,1 ml / r 5L 459
ADPU5-F2.1B2A2 / WUABD9 24VDC 2.2KW 2,1 ml / r 6L 24VDC 509
ADPU5-F2.5C2A2 / WUABD9 2,5ml / r 8L 579
ADPU5-F2.7C2A2 / WUABD9 2,7ml / r 8L 579
Komentar:
1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda

CATETAN KHUSUS

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Visitas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.
4.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.
5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita