UNIT DAYA ANGKAT FORK 01

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

Pambuka PRODUK

Dilengkapi karo pompa gir tekanan tinggi, motor DC. Manifold multi-fungsi, katup lan tank, lsp. Unit daya iki nduweni fungsi mudhun gravitasi. Mulai themotor kanggo ngangkat mesin lan gerakan sudo diaktifake dening katup solenoid kanthi kacepetan nyuda sing dikontrol dening katup kontrol aliran kompensasi tekanan. Produk saka seri iki bisa digunakake ing industri piranti logistik kayata angkat garpu, meja angkat mini, lsp.

DIMENSI LUAR BIASA

download_01

DIAGRAM CIRCUIT CIRCUIT

download_02

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kacepetan Dirating

Displacemea

Tekanan Sistem

Kapasitas Taak

Solenoid Valve Voit

L (mm)

ADPU5-F1.2A1W2 / WUAAD9

12VDC

1,5KW

2500RPM

1.2ml / r

20MPa

3.5L

12VDC

409

ADPU5-F1.6B1W2 / WUAAD9

1,6ml / r

5L

459

ADPU5-F2.1B1W2 / WUAAD9

2,1 ml / r

5L

459

ADPU5-F2.1B2A2 / WUABD9

24VDC

2.2KW

2,1 ml / r

6L

24VDC

509

ADPU5-F2.5C2A2 / WUABD9

2,5ml / r

8L

579

ADPU5-F2.7C2A2 / WUABD9

2,7ml / r

8L

579

Komentar:1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo sales sales kanggo pamindahan pump, tenaga motor utawa tank tank sing beda.
2.Fungsi nggulingake manual kasedhiya miturut panjaluk.

CATETAN KHUSUS

1. Tugas unit daya iki yaiku S3, yaiku, 30 detik lan 270 detik mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Visitas minyak hidrolik kudu 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46.
4.0 ganti ganti dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.
5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita