Unit tenaga akting sing dobel

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

PRODUKSITRODUKSI

Unit tenaga iki kalebu pompa gir tekanan tinggi, motor DC, manifold multi-fungsi, katup, tank, dll. Fitur perfor-mance stabil lan struktur kompak, lan bisa digunakake ing otomotif, mesin kebon, alat mesin, peralatan logistik lsp.

download

SPESIFIKASI MODEL

Model Motor Voit Tenaga Motor Kacepetan Dirating Kapindahan Tekanan Sistem Kapasitas Tank L (mm)
ADPU5-F2.1A1W209 / WUAAC1  12VDC 1,5KW 2500RPM 2.1ml / r 20 MPA 3L 567
2,5ml / r 20MPA 5L 472 
ADPU5-F2.5B2A209 / WUABC1 24VDC 2KW
ADPU5-F2.7B3G209 / LBAEC1 220VAC 1,5KW 1450RPM  2,7ml / r 22 MPA 6L 642 
ADPU5-F3.2E3G209 / LBCEC1
ADPU5-F2.5F3H209 / LCCEC1 2.2KW 2850RPM 2,5ml / r 18MPA 14L 665
Y8Z5-E3.2G3H209 / LCCEC1 3.2ml / r 15MPA 16L 597
ADPU5-D4.2G3H209 / LCCEC1 4,2ml / r 10MPA 16L 597
ADPU5-F2.7H4I209 / LCCEC1 380VAC 3KW 2,7ml / r 20MPA 20L 930
ADPU5-F3.2I4I209 / LCCEC1 3.2ml / r 18MPA 22L 1015
ADPU5-E3.7J4I209 / LCCEC1 3,7ml / r 16MPA 25L 1100

Komentar:

1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo insinyur penjualan kanggo pamindahan, kapasitas motor utawa tank tank sing beda.

CATETAN KHUSUS

1. Unit daya iki minangka siklus tugas S3, yaiku, operasi sing ora terus, 30 detik lan 270 detik mati. 2. Resiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya. 3. Bahan bakar minyak hidrolik kudu 15 ~ 68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Disaranake minyak hidrolik46. 4. Owahi minyak dibutuhake sawise 100 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan. 5. Unit daya kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk