Klompok pompa motor dc

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

PRODUKSITRODUKSI

Yaiku motor DC tugas berat lan pompa gir CB1S, klompok pompa-motor iki biasane digunakake minangka stasiun listrik sistem hidrolik kompleks.
DIMENSI LUAR BIASA CIRCUTITDIAGRAM

download 2

SPESIFIKASI MODEL

Model

Motor Voit

Tenaga Motor

Kapindahan

Tekanan Sistem

Kacepetan Dirating

DXMP-1SF3.2-2BXU-A

 

 

3.2ml / r

20MPa

 

DXMP-1SF4-2BXU-A

24VDC

3KW

4ml / r

18MPa

2500RPM

DXMP-1SD6-2BXU-A

6ml / r

10MPa

DXMP-1SC9-2BXU-A

 

 

9ml / r

6.5MPa

 

CATETAN KHUSUS

1. Unit daya iki minangka siklus tugas S3, yaiku, operasi sing ora terus-terusan, 30 detik lan 270 detik.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing dikonsentrasi sadurunge dipasang unit daya
3. Vositas minyak hidrolik shoud dadi 15-68 cst, sing uga kudu resik lan ora ana kotoran. Hydraulicoilisromm dianjurake.
4. Unit daya iki kudu dipasang kanthi horisontal.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk