Unit daya angkat otomatis 02

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Tandha: Unit tenaga hidrolik sing ora standar (khusus) disesuaikan

PRODUKSITRODUKSI

Unit daya iki dirancang khusus kanggo angkat otomatis, kanthi power up, fungsi mudhun gravitasi. Produk kasebut bisa ditrapake kanggo voltase lan frekuensi sing beda lan gerakan mudhun dikendhaleni katup rilis manual. Unit daya uga ditrapake kanggo macem-macem jinis angkat garpu hidrolik lan angkat gunting.

DIMENSI LUAR BIASA

45

CIRCUTITDIAGRAM HYPAULIC

download

SPESIFIKASI MODEL

Model Motor Volt Tenaga Motor Kapindahan Tekanan Sistem Kacepetan Dirating Kapasitas lank Ukuran (mm) Sertifikasi
L1 L2 L3 L
ADPU5-F0.8B5F1 / ALVOT1 115V 60Hz 1.1KW 0,8ml / r 20MPa 3450RPM 6L 335 180 180 611 CE (Motor)
ADPU5-F0.8C5F1 / ALVOT1 8L 440 716
ADPU5-E1.2B5F1 / ALVOT1 1.2ml / r 17.5MPa 6L 335 611
ADPU5-E1.2C5F1 / ALVOT1 8L 440 716
ADPU5-F0.8B8F1 / AMVOT1 115 / 230V 0,8ml / r 20MPa 2850 / 3450RPM 6L 335   611
ADPU5-F0.8C8F1 / AMVOT1 50 / 60HZ 8L 400 716
ADPU5-E1.2B8F1 / AMVOT2   1.2ml / r 17.5MPa 6L 335 611
ADPU5-E1.2C8F1 / AMVOT1   8L 440 716
ADPU5-F2.1E3H1 / AMQOT1 208-240V 2.2KW 2.1ml / r 20MPa 2850 / 3450RPM 12L 540 165 185 816
ADPU5-F2.1F3H1 / AMQOT1 50 / 60HZ 14L 600 175 185 876
ADPU5-F2.1E7H1 / ALQOT1 230 / 460V 3450RPM 12L 540 165 185 816
ADPU5-F2.1F7H1 / ALQOT1 60Hz 14L 600 175 185 876
ADPU5-F2.1E20H1 / AMQOT1 190 / 2850 / 3450RPM 12L 540 165 185 816
ADPU5-F2.5F20H1 / AMQOT1 208-240 / 2,5ml / r 14L 600 175 185 876
ADPU5-E4.2E20H1 / ANQOT1 380 / 460V 4,2ml / r 17.5MPa 1450 / 1750RPM 12L 540 165 185 816
ADPU5-E4.2F20H1 / ANQOT1 50 / 60HZ
  14L 600 175 185 876
ADPU5-F0.8B8F1 / AMQOT4 115 / 230V 50 / 60HZ 1.1 KW 0,8ml / r 20MPa 2850 / 3450RPM 6L 335 180 180 611 ETL
ADPU5-F2.1F3H1 / AMQOT4 220V 50 / 60HZ 2.2KW 2.1ml / r 14L 600 175 185 876 (Powerllnit)
ADPU5-F2.1F3H1 / ALQOT1 220V 2.2KW 2.1ml / r 20MPa 3450RPM 14L 600 175 185 876 UL
ADPU5-E2.1 F3H1 / ALQOT1 60Hz 17.5MPa (Motor)

Komentar:
1. Mangga bukak kaca 1 utawa konsultasi karo insinyur penjualan kanggo pamindahan, kapasitas motor utawa tank tank sing beda.

CATETAN KHUSUS

1. Unit tenaga tugas S3, sing mung bisa digunakake kanthi intermiten, yaiku 1 menit lan 9 menit mati.
2. Ngresiki kabeh bagean hidrolik sing gegandhengan sadurunge dipasang ing unit daya.
3. Variasi minyak shoud dadi 15-68 cst, lan minyak kudu resik lan ora ana kotoran, disaranake minyak hidrolik N46
4. Unit daya kudu dipasang kanthi vertikal.
5. Priksa level minyak ing tank sawise mbukak wiwitan unit listrik.
6. Owahi minyak dibutuhake sawise 1000 jam operasi wiwitan, sawise saben 3000 jam sepisan.
7. kita kasedhiya kanggo nawakake unit tenaga kanthi tenaga, aliran, tekanan uga kapasitas tank sampeyan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita