Babagan Kita

about

Huai'an Aide Hydraulics Co., Ltd.

Huai'an Aide Hydraulics Co., Ltd.dununge ing Huai'an lan didegake ing taun 2011. Produk utamane akeh digunakake ing mesin rekayasa, pergudangan lan penanganan, bidang mesin logistik lan mobil. Iki minangka perusahaan saham sing spesialisasine ing produksi pompa gir, unit tenaga hidrolik, katup hidrolik, filter, silinder, lan sistem hidrolik. Produke yaiku tipe AC, C, DC tipe D, C. Area aplikasi utama: lift mobil, forklift, stacker listrik, platform angkat, bender pipa, truk sampah. Sajrone pirang-pirang taun, nyedhiyakake layanan dhukungan kanggo alat mesin, mobil, peralatan perawatan mobil, loader, peralatan logistik, mesin penambangan, bajak salju, splitter kayu, platform ngangkat lan industri liyane. Kajaba iku, perusahaan uga duwe spesialisasi produksi lan grosir macem-macem piring katup sirkuit minyak, sing dirancang lan diproses nggunakake bahan baku paduan aluminium berkualitas tinggi, teknologi pemurnian paduan canggih lan teknologi perawatan panas.

Kualitas produk luar biasa. Produk unggulan perusahaan kasebut yaiku pompa gir tekanan tinggi lan pamindahan cilik, pompa dobel, unit tenaga AC lan DC, sing tingkat internasional maju. Dheweke ora mung didol ing daratan China lan Taiwan, nanging uga diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, Irlandia, Italia lan pasar internasional liyane.

Tugas utama perusahaan yaiku nyedhiyakake macem-macem desain lan produksi sistem hidrolik kanggo macem-macem pelanggan. Kalebu stasiun pompa hidrolik, macem-macem katup kontrol lan katup kartrid lan pendukung lan assembling liyane. Efisiensi tinggi, konsumsi energi sing sithik.
Perusahaan kasebut mesthi nganut filosofi bisnis "Profesionalisme-Keunggulan", "Kualitas-Agung", "Inovasi-Nyaring lan Transformasi", lan "Ati-Integritas-Siji". Nggawe masa depan sing sejahtera bebarengan karo para pelanggan iku mung tujuane.

Perusahaan iki duwe peralatan produksi canggih lan metode tes lengkap, lan wis nggawe sistem manajemen kualitas swara.

Prinsip perusahaan kita: kualitas kanggo kaslametan, kacepetan kanggo pembangunan, prestasi profesional ing mbesuk.

Perusahaan kasebut nduwe filosofi perusahaan sederhana "Kualitas Dina Ini, Pasar Besok", lan kabeh karyawan Aide bakal terus ngladeni pelanggan kanthi produk bermutu.

Sugeng rawuh kanca-kanca saka kabeh lapisan masarakat kanggo ngunjungi perusahaan ing perusahaan, matur nuwun kanggo kapercayan lan dhukungan